OPSVING I BRANCHEN

 

- Vi er meget stolte over at vinde regionens fremstillingspris. Den giver alle medarbejdere et skulderklap og bekræfter os i, at det koncept vi har skruet sammen, faktisk fungerer, siger Kim Nielsen, som også mener, at virksomhedens flotte vækst skyldes en stigende efterspørgsel i hele branchen.

 

- Når vi taler vækstresultater, er der flere ting, der spiller ind. Men der er ingen tvivl om, at landet er på gloende pæle inden for håndværksbranchen, hvilket selvfølgelig hjælper en del på arbejdsmængden for alle i branchen. Derudover flyttede vi for 1,5 år siden til større lokaler, hvilket har givet os mulighed for at tage flere, større opgaver ind på samme tid. Lige nu har vi derfor fokus på at finde fodfæste og forsøge at følge med i en byggebranche, der har rigtig meget fart på, fortæller Kim Nielsen.

 

Fremstillingsgazelle 2018

 

Stålkonstruktion til butikscenteret og lejligheder i Holbæk havneby, indgangsparti hos A.P. Møller Mærsk og skraldeskure på Ørestaden. Simik ApS laver specialdesignede stålprojekter i alle størrelser og variationer og har netop derfor vundet prisen som årets fremstillingsgazelle.

 

Læs hele historien i avisen - klik her

 

Simik Alt i stål, stålkonstruktioner, klip og buk

Værkstedsvej 7 · 4230 Skælskør